Művészet az Életért Alapítvány
...amikor a művészetek életre kelnek...


HÍREK
Zene az Életért
- 2011.07.05.

A "Szabadnak Születtem" címmel hárfa-zongora CD került kiadásra az Alapítvány támogatásával.
Ez a lemez egy 10 éves zeneszerző-hárfaművész kislány zenei gondolatai és tisztelgése  Dr. Geréb Ágnes előtt, aki a bábája volt.
Dr. Geréb Ágnest, minden 1000. magyar állampolgár világra segítőjét, a háborítatlan szülés eszméjének magyarországi úttörőjét lobbi érdekek miatt fogságban tartják 2010. október 5. óta! 
Gáll Isis zenei üzenete összefogásra szólítja fel az ép lelkű felnőtteket, hogy egy olyan világot dolgozzanak ki, amiben érdemes megszületni és felnőni!
A CD vásárlásával segítheted Dr. Geréb Ágnes ügyét.
Hallgass bele a www.gregorgall.com honlapon és rendeld meg az arielle@gregorgall.com címen (3000 Ft+postaköltség)!!


Angyal a Parlamentben
- 2010.03.24.

A Művészet az Életért, Élet a Művészetért Alapítvány mottója: ”Ha az ember képes megtalálni az értékeket saját kultúrájában és egy másik nemzet kultúrájában, nagyobb lesz a tisztelet és a megértés, kevesebb a rombolás és lakhatóbbá válik a világ, amiben élünk! Ennek szellemében az Alapítvány céljaiért alkotó legfiatalabb művészének, Gáll Isis hárfaművész-zeneszerzőnek a hárfa koncertjével támogatta a Radnóti Miklós Antirasszista Díj átadó ünnepséget a Parlamentben. Erről többek között az alábbiakat írta a főszervező:

"Az aranyosan csillogó termben megjelent egy kis-nagy lány, és elkezdett nekünk hárfán játszani Az erre az alkalomra komponált szerzeménye, "Az Élet győzelme" nem harsányan szól, hanem mint egy búvópatak életet adó vízsugara jut el füleinkig.Talán szomorú, de lelkesítő, reménytkeltő. Mai állapotainkra teljesen igaz! Telt házzal a felsőházi teremben mindnyájan némán, megilletődve hallgatjuk... Mintha angyal szált volna le az aranyozott díszítések mögül hozzánk!"
Hanti Vilmos, a MEASZ elnöke

tovább >>Az Élet bálja
- 2010.02.13.

A 10 éves zeneszerző hárfaművész Gáll Isis egyik saját szerzeményével nyította meg az Élet bálját 2010. február 12-én a Csekonics Palotában.
A tombola fő nyereménye a "Konstrukció" c. Gáll Gregor bronzszobor volt.
A bál nyereségét az egyéb támogatásokkal együtt három, a szüleit nélkülöző ifjú tehetség továbbképzésére fordítják a bál szervezői.

tovább >>30 órás intenzív zongoratanfolyam

Igazi csapatépítés az zene erejével!!!

Előzetes zenei tudás nem szükséges.
2 és 10 fő közötti csoportokat várok.
12 éves kortól 100 éves korig.
Összesen 10szer 3 óra (heti rendszeresség az ajánlott)
vagy 5 teljes nap.

Nagyobb csoportok esetén is megvalósítható, de mások a feltételek.


Azt mondták róla...

Néhány nyereség a zongoratanfolyam elvégzése után.

És mit kaptam ettől a 4 naptól? Többet, és mást, mint amit elötte gondoltam. Mást, mert valamilyen különleges, esetleg meditatív elemekre is számítottam, és többet, mert ismét felfedeztem a tanulás örömét. Természetesen négy nap alatt nem születnek zongoraművészek, de eljutottunk oda, hogy tudjuk a kottát olvasni, és megtanultuk azokat a technikákat, amikkel könnyebbé válik a tényleges tanulás. És talán oda is eljutottunk, hogy ezentúl magunk is nekiállunk tanulni, és lépésenként növelni a saját tudás örömét.

V. Gy., 59 éves, vegyész

Nagy élmény volt ez a négy nap a számomra! Többet tanultam, mint gyermekkoromban egy év alatt. Nagyon jó hangulatban, szép környezetben, nagyon jó társaságban egy kitűnő tanárral sikerült elérnem egy olyan szintet, amit elötte nem hittem volna. Végre “értem” a hangszert, már nem egy riasztó pont és vonal halmaz a kotta, és még a Bach Menüett is tetszett. Egy baj van, a gyakorlást nem spórolhatom meg.

G. Zs., 32 éves, médiatervező

Úgy jöttem erre a tanfolyamra, hogy a zenei tudásom szinte a nullával volt egyenlő. Talán ami a 25 évvel ezelötti iskolás éveimből derengett, azt tudtam. Már az első nap után úgy éreztem, hogy ha csak ennyit kapnék a tanfolyamtól, már akkor is megérte volna eljönni. De sokkal sokkal többet kaptam. Nem hittem volna, hogy ilyen hamar megtanulok kottát írni, olvasni. A játékról nem is beszélve. Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a csodálatos érzésnek.

P. S., 40 éves, ügyvezetőHa többet szeretnél tudni zongoratanfolyamainkról, üzenjél a tanfolyam szervezőjének!

E-mail:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
Honlapkészítés